Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Vagisan Crema vaginala , 25g

Dr Kurt Wolff

Producător:


Dr Kurt Wolff

38,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Vagisan Crema vaginala , 25g
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Pentru alinarea durerilor provocate de uscăciunea vaginală există deja unele preparate fără hormoni, sub formă de gel (preparate pe bază de apă). Însă multor femei le lipsesc componentele hidratante şi nutritive; de aceea, ar prefera să folosească o cremă.
 
Tuturor femeilor care suferă de uscăciune vaginală, dar nu doresc sau nu au voie să folosească estrogeni locali, le poate fi de ajutor Vagisan Cremă hidratantă cu efect dublu: aceasta oferă pielii din vagin şi din zona intimă exterioară hidratare  ŞI lipide nutritive (grăsimi). Vagisan Cremă hidratantă face ca pielea sensibilă a vaginului să devină deosebit de fină – totul fără hormoni.
 
Proprietăţi terapeutice:
 
Prima cremă fără hormoni împotriva uscăciunii vaginale
 
Spre deosebire de un preparat pe bază de apă (gel), în cazul Vagisan Cremă hidratantă este vorba despre o cremă. Pe lângă un procent ridicat de apă, cremele au întotdeauna şi un procent de grăsime hidratantă.
 
Crema albă şi fină nu conţine hormoni (estrogen); de aceea, poate fi aplicată concomitent unei terapii hormonale substitutive sau alternativ cu cremă vaginală sau cu ovule vaginale cu conţinut de hormoni (estrogen). Prin adăugarea acidului lactic, crema a ajuns la o valoare a pH-ului de 4,5 - astfel că Vagisan Cremă hidratantă susţine menţinerea unei valori naturale acide (pH) în vagin.
 
Prin aplicarea periodică, Vagisan Cremă hidratantă poate contribui la prevenirea iritaţiilor şi inflamaţiilor provocate de uscăciune în vagin şi în zona intimă exterioară.
 
Crema se poate aplica în caz de uscăciune vaginală înaintea actului sexual. Din cercetările noastre rezultă că este afectată rezistenţa la frecare a prezervativelor sau pesarelor (din latex, poliuretan, poliizopren) folosite concomitent cu aplicarea Vagisan Cremă hidratantă; de aceea, pentru precauţie, crema nu ar trebui folosită simultan cu prezervative sau pesare.
 
 
 
Mod de utilizare:
 
Vagisan Cremă hidratantă este adecvată pentru aplicarea in vagin (aplicare folosind aplicatorul) şi în zona intimă exterioară.
 
Pentru aplicarea ÎN vagin, introduceţi în vagin o măsură de cremă cât jumătate de aplicator, de preferat înainte de a merge la culcare. Aplicarea poate avea loc o dată pe zi sau mai rar (de ex., de 2-3 ori pe săptămână). Aceasta depinde de nivelul disconfortului individual. Se recomandă folosirea unui absorbant zilnic pe perioada aplicării.
 
Pentru îngrijirea zonei intime şi a intrării în vagin, Vagisan Cremă hidratantă poate fi aplicată direct, de mai multe ori pe zi.
 
Este posibilă aplicarea în timpul sarcinii şi a alăptării.
 
În cazul uscăciunii vaginale, Vagisan Cremă hidratantă poate fi folosită, la nevoie, şi înaintea actului sexual.
 
 
 
Ingrediente:
 
aqua, benzyl alcohol, cetearyl alcohol, cetyl palmitate, lactic acid, octyldodecanol, polysorbate 60, sodium lactate, sorbitan stearate
 
Crema nu conţine hormoni şi agenţi de parfumare.
 
Vagisan MoistCream - crema vaginală hidratantă este un dispozitiv medical.
 
 
Cantitate: 25g

Adaugă comentariu