Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Respisun Solutie salina hipertona , 24 dozeX 5 ml

Sun Wave Pharma

Producător:


Sun Wave Pharma

66,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Respisun Solutie salina hipertona , 24 dozeX 5 ml
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Solutie salina hipertonica utila in bronsiolita acuta, acţionează prin creșterea hidratării căilor respiratorii, reducerea inflamaţiei de la nivelul mucoaselor, îmbunătăţirea proprietăţilor reologice ale sputei și accelerarea eliminării mucusului.

 

Indicatii:

Solvent pentru inhalaţii - În cazul bronșiolitei, infecţii respiratorii virale se recomandă inhalarea de 4 ml RespiSun de 3 până la 6 ori pe zi. În cazurile ușoare doza poate fi redusă la 2-3 ml volum de lichid inhalat. Se poate folosi împreună cu medicamente bronhodilatatoare. Înainte de asocierea cu anumite medicamente de inhalat, citiţi instrucţiunile produsului respectiv.

 

Pentru igiena nazală - Se înclină capul pe spate. Se introduce vârful unidozei în nară și se apasă ușor pe unidoză, întâi la o nară și apoi la cealaltă. Se îndreaptă capul, se scurg mucozităţile și apoi se șterge nasul. Nu se suflă nasul cu putere decât după 10 minute de la utilizarea produsului. Se va utiliza la nevoie.

 

Mod de utilizare:

Se detașează unidoza și se deschide prin învârtirea părţii superioare. După desfacere, partea superioară se poate folosi ca dop.

 

Compoziţie: clorură de sodiu – 3 g, apă purificată qs ad 100 ml.

 

Produsul nu se va administra injectabil.

Nu contine conservanti.

 

 

Prezentare:

24 unidoze a cate 5 ml fiecare

Adaugă comentariu