Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Orteza Cot Fara Atela,Simpla,Universala

Orliman

Producător:


Orliman

93,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Orteza Cot Fara Atela,Simpla,Universala
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Ortezele din game celor care sunt recomandate pentru afecțiuni la nivelul articulației cotului (de exemplu epicondilitele), dar și pentru protejareazonei cotului, oferă totodată libertate de mișcare și confort pentru utilizator. Realizate dintr-un material moale flaușat antiperspirant și prevăzute cu două pelote interschimbabile din silicon, aceste orteze asigură o compresie selectivă.
O variantă a acestei game este gama prevăzută cu o pelotă din material vâscoelastic pe care sunt aplicate mici pernițe de silicon, oferind descărcare, compresie selectivă dar și protecție și masaj în zona cotului și împiedicând alunecarea ortezei de pe antebraț. Acestea se fixează pe antebraț cu bandă Velcro (arici).
Pentru susținerea și/sau imobilizarea membrului superior pe diverse zone și stabilizare la nivelul articulațiilor (umăr-cot-încheietura mâinii-mână) sunt disponibile orteze confecționate din diverse materiale
textile, cu/fără formă anatomică pentru susținere.
Pentru poziționarea antebrațului sunt prevăzute cu două benzi de ajustare pe umăr, cu reglare și fixare de tip Velcro (arici) sau cu blocare automată.

 

Indicații de utilizare: epicondilită

Adaugă comentariu