Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Nebulizator cu Ultrasunete Nimo

Producător:


235,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Nebulizator cu Ultrasunete Nimo
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Nebulizatorul portabil cu membrană activă de Titan Nimo este un dispozitiv creat pentru terapia astmului bronșic, alergiilor precum și a altor afecțiuni respiratorii.
 
Particulele cu dimensiuni de peste 10 µm sunt reținute la nivelul cavităților nazale.
Particulele cu dimensiuni între 5-10 µm sunt reținute la nivelul bronhiilor.
Particulele cu dimensiuni între 0,5-5 µm sunt livrate la nivel pulmonar. În acest caz nebulizarea devine eficientă pentru tratarea astmului, bronșitelor, bronșiolitei, bronșiectaziei si bronhopneumoniei.
 
Nebulizatorul Portabil MESH Nimo utilizează un piezo-element ce convertește energia electrică în vibrații ultrasonice ale unei membranei cu pori cu dimensiunea în jur de 2,5 microni. Această membrană este confectionată din aliaj de Titan și prin intermediul tehnologiei de membrană activă convertește medicația lichidă în aerosoli și o livrează prin intermediul căilor respiratorii către plămâni.
 
Dispozitivul poate fi utilizat de pacienți fără limite de vârstă.
Prin intermediul tehnologiei de membrană activă de aliaj de Titan, Nebulizatorul ® Portabil cu Membrană Activă Nimo furnizează medicația rapid și silențios într-o manieră confortabilă pentru pacient. 
 
Dispozitivul este facil de utilizat, ușor, compact și ergonomic și este destinat utilizării acasă, la serviciu sau în călătorii.
 
Dimensiunea mic a particulelor (MMAD) pentru 50% din masa cumulativa a particulelor indic nebulizarea de aerosoli ce pot fi livrate
pana la nivelul cailor aeriene inferioare. 
 GSD arată distribuția aerodinamică a dimensiunilor particulelor și are valoarea determinată de 2.42 pentru Nebulizatorul Portabil cu
® Membrană Activa Nimo .
®
 Nebulizatorul Portabil cu Membrană Activă Nimo asigură în proporție de minim 75% nebulizarea de particule cu dimensiunea între
0.5-5 µm

Adaugă comentariu