Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Osofit (Ca Mg Zn D3) , 30cp

Hyllan Pharma

Producător:


Hyllan Pharma

25,50 Lei
Prețul include
TVA
Oferta incepand cu data de: 13/11/2013 in limita stocului disponibil.
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Osofit (Ca Mg Zn D3) , 30cp
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard    Util in tratarea nivelului scazut de calciu in organism.
    Asigura doza optima minerale in cazul tulburarilor determinate de conditiile de stres, suprasolicitare fizica si mentala.

Compozitie

    Calciu
    Magneziu
    Zinc
    Vitamina D3
    Excipienti

    400 mg
    200 mg
    10 mg
    200 U

Prezentare

    Flacon cu 30 de comprimate filmate.

Indicatii Terapeutice

    Hipocalcemie.
    Asigura o rezistenta crescuta organismului impotriva factorilor patogeni datorita efectelor imunostimulatoare.
    Rahitism.
    Osteoporoza.
    Prevenirea tulburarilor determinate de deficitul de minerale si vitamine.
    Conditii de stres, suprasolicitare fizica si mentala.

Dozare si mod de administrare

    Se recomanda administrarea a 2 comprimate pe zi dupa masa (sau conform sfatului medicului/farmacistului).

Mod de actiune

    Calciul (Ca) constituie componenta deosebit de importanta a scheletului si dintilor, tendoanelor, nucleelor celulare si intervine in: procesul de coagulare, buna functionare a sistemului nervos, reglarea permeabilitatii membranelor celulare, activarea unor procese metabolice, stimularea secretiei gastrice, mentinere unui ritm cardiac fiziologic, utilizarea eficienta a fierului si a vitaminei B12. Principalele afectiuni datorate carentei de calciu sunt: rahitismul, osteomalacia, oesteoporoza. Administrarea de calciu este indicata in stari de astenie, iritabilitate, rahitism, osteomalacie, spasmofilie acuta sau cronica, osteoporoza, reactii alergice, tulburari de coagulare, hemoragii. Asimilarea calciului in organism este favorizata de prezenta vitaminei D3. Vitamina D3 este esentiala pentru absorbtia calciului si integrarea acestuia in structura sistemului osos.
    Magneziul (Mg) este un mineral indispensabil vietii celulelor, aproximativ jumatate din continutul de magneziu din organism fiind localizat in interiorul celulelor din componenta tesuturilor si organelor. Restul se regaseste la nivelul tesutului osos, in combinatie cu calciul si fosforul. Magneziul mentine normala functia musculara si nervoasa, mentine ritmul cardiac in limite fiziologice si favorizeaza dezvoltarea unor oase puternice. Este de asemenea implicat in metabolismul energetic (participa la transformarea zaharului din sange in energie) si in sinteza proteinelor.
    Zincul (Zn) poate fi considerat unul dintre cele mai importante elemente, datorita implicarii sale in mecanismele de constructie si productie celulara. Zincul are actiune imunostimulatoare, antiinflamatoare, mentine starea de sanatate a aparatului reproducator, favorizeaza procesele de vindecare, intarzie procesele degenerative.
    Vitamina D3
    Numita si antirahitica, vitamina D, este liposolubila, adica este absorbita de grasimi, fiind esentiala in resorbtia calciului si fosforului la nivelul intestinului, catalizand totodata transformarea fosforului organic in anorganic si mobilizandu-l in tesuturi.Vitamina D are un rol dominant in formarea scheletului nostru, mai ales in faza de crestere, asigurand transportul calciului si fosforului in zonele corpului care au nevoie de ele pentru a sprijini cresterea osaturii infantile si remineralizarea osaturii adulte, permitand absorbtia acestor minerale in intestin, apoi transportul calciului in sange si reabsorbtia fosforului in rinichi.

Adaugă comentariu