Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Arterin 120 comprimate

Omega Pharma

Producător:


Omega Pharma

134,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Arterin 120 comprimate
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Arterin, recomandat cu succes de 7 ani, în Belgia și Franța, este un supliment alimentar, care se prezinta ca o opțiune terapeutică eficientă pentru pacienții cu intoleranță la statine, pentru cei care nu doresc să înceapă tratamentul cu statine, cat și pentru cei care nu reușesc să urmeze o dietă alimentara recomandata pentru normalizarea nivelurilor colesterolului. Potrivit studiilor clinice efectuate, Arterin, singurul produs de acest fel de pe piața romånească, este ideal pentru pacienții care au probleme cu nivelul colesterolului și pentru care medicul nu ar recomanda  încă începerea tratamentului cu statine.
 
Drojdia roșie de orez provine dintr-o ciupercă roșie, Monascus purpureus, cultivată pe orez. Ea conține, printre alți componenți, 9 monacoline, dintre care monacolina K, o moleculă naturală care inhibă producerea de colesterol. Monacolina K se aseamănă din punct de vedere chimic cu statinele utilizate în mod obișnuit pentru controlul colesterolului, fiind folosită totodată ca model pentru producerea de statine chimice. Monacolina K este un binecunoscut inhibitor al reductazei HMG-CoA și asigură întreţinerea concentraţiilor normale de colesterol LDL din sånge
 
Recomandari: Arterin® este recomandat persoanelor care doresc sa-si mentina concentratiile normale ale colesterolului din sange, utilizand o substanta activa din sursa naturala.
 
Compoztie: faina de orez fermentata cu Drojdie rosie de orez (Monascus purpureus); agenti de volum: celuloza microcristalina si fosfat dicalcic anhidru; maltodextrina; agenti antiaglomeranti: carboximetilceluloza de sodiu reticulata, stearat de magneziu si dioxid de siliciu; stabilizator: polivinilpirolidona.
 
Mod de administrare:
 
-        1 comprimat pe zi, in timpul meselor, de preferabil seara;
 
-        A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;
 
-        Supliment alimentar recomandat exclusive  adultilor.
 
Cantitate: 120 capsule

Adaugă comentariu