Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Anaftin,apa de gura 120ml

37,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Anaftin,apa de gura 120ml
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Anaftin® Apa de gura contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceratiilor aftoase, precum si leziunilor minore provocate de aparatele si protezele dentare. De asemenea, este indicat si pentru ulceratiile aftoase difuze.

Mod de actiune:
Anaftin® Apa de gura contine polivinilpirolidona (PVP) si acid hialuronic, care formeaza o pelicula protectoare ce adera la cavitatea bucala protejand zonele afectate printr-o bariera mecanica si ameliorand astfel durerea provocata de terminatiile nervoase expuse. Acidul hialuronic si Aloe vera din compozitie contribuie la vindecarea pe cale naturala a tesuturilor afectate.

Instructiuni de utilizare:
Umpleti cu apa de gura capacul dozator pana la marcajul de 10 ml. Clatiti gura timp de cel putin 1 minut, dupa care scuipati lichidul. Utilizati de 3 - 4 ori pe zi sau ori de cate ori este necesar. Pentru un rezultat optim, evitati sa mancati sau sa beti cel
putin o ora dupa aplicare. In caz de inghitire accidentala a lichidului, nu sunt necesare alte masuri suplimentare.

Compozitie:
Apa, polivinilpirolidona (PVP), maltodextrina, propilenglicol, Aloe barbadensis, hidroxietilceluloza, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, EDTA disodic, clorura de benzalconiu, hialuronat de sodiu, aroma, zaharina sodica,
glicirizat dipotasic.

Precautii:
Utilizarea Anaftin® Apa de gura este contraindicata in cazul pacientilor cu istoric cunoscut de reactii de hipersensibilitate la oricare dintre excipienti. Daca sunteti gravida, cereti sfatul medicului inainte de a folosi produsul. In cazul in care suferiti frecvent de ulceratii bucale, este recomandat sa cereti avizul medicului.

Atentionari si precautii:
A nu se utiliza dupa data de expirare sau in cazul in care flaconul pare deteriorat sau curge. A nu se lasa la vederea si indemana copiilor. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura directa. A nu se congela.

Prezentare:
120 ml

Adaugă comentariu