Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Anaftin Gel 8ml

31,00 Lei
Prețul include
TVA
Oferta incepand cu data de: 15/11/2017 in limita stocului disponibil.
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Anaftin Gel 8ml
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Anaftin®
Gel contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceraţiilor aftoase, precum şi leziunilor minore provocate de aparatele şi protezele dentare. De asemenea, este indicat şi pentru ulceraţiile aftoase difuze.
 

Mod de acţiune:
Gel conţine polivinilpirolidonă (PVP) şi acid hialuronic, care formează o peliculă protectoare ce aderă la cavitatea bucală protejând zonele afectate printr-o barieră mecanică şi ameliorând astfel durerea provocată de terminaţiile nervoase expuse. Acidul hialuronic şi Aloe vera din compoziţie contribuie la vindecarea pe cale naturală a ţesuturilor afectate.
 

Instrucţiuni de utilizare:
Aplicaţi 1 sau 2 picături de gel pentru a acoperi întreaga zonă a ulceraţiei sau a leziunii bucale. Evitaţi contactul direct dintre aplicator şi leziune. Nu atingeţi leziunea cu limba timp de cel puţin 2 minute pentru a permite formarea peliculei protectoare. După fiecare aplicare, puneţi la loc capacul. Pentru un rezultat optim, evitaţi să mâncaţi sau să beţi cel puţin o oră după aplicarea gelului.

 

Utilizaţi de 3 - 4 ori pe zi sau mai des, dacă este necesar.
 

 

Compoziţie:
Apă, polivinilpirolidonă (PVP), maltodextrină, propilenglicol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, gumă xantan, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, hialuronat de sodiu, aromă, clorură de benzalconiu, EDTA disodic, zaharină sodică, glicirizat dipotasic, Aloe barbadensis
 

 

Precauţii:
Fiecare tub de Anaftin® Gel trebuie utilizat numai de către un singur pacient pentru a evita contaminarea încrucişată a aplicatorului şi a gelului. Utilizarea Anaftin® Gel este contraindicată în cazul pacienţilor cu istoric cunoscut de reacţii de hipersensibilitate la oricare dintre excipienţi. Dacă sunteţi gravidă, cereţi sfatul medicului înainte de a folosi produsul. În cazul în care suferiţi frecvent de
ulceraţii bucale, este recomandat să cereţi avizul medicului.
 

Atenţionări şi precauţii:
A nu se utiliza după data de expirare sau în cazul în care tubul pare deteriorat sau curge. A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldura directă. A nu se congela.

 

Conţine:

8 ml 

Adaugă comentariu