Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Astha 15 sirop

Sun Wave Pharma

Producător:


Sun Wave Pharma

46,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Astha 15 sirop
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

ASTHA-15 conține un amestec de 15 extracte de plante, în special în medicina tradițională mai multă secole pentru eficiența benefică a tractului respirator în special în astmul bronșic.

Studiile clinice efecuate au comfirmat că extracte din compoziția Astha - 15 ameliorează și ajută la evitarea crizelor de astm bronșic. Astmul bronșic este o boală inflamatorie a căilor respiratorii. Căile respiratorii reușesc să difere diferitele factori din mediul exterior prin iritație și inflamație. Pe fondul inflamației cronice din bronhii, se creează criză episodică: spasme ale bronhiilor care le îngustează brusc și pacientul simte că se sufocă, atunci este mai greu să expirăm să inspirăm aer, se aud zgomote (șuierături) respirația. Astmul nu poate fi vindecat, dar poate fi controlat și, poate trata un tratament adecvat, copii cu astm se pot bucura de viață normală.

Caracteristice astmului sunt căile aeriene inflamate (prin inflamația mucoasei) și îngustate, care duc la dificultăți ale respirației. Numeroși stimuli pot duce la declanșarea unui episod astmatic cum ar fi: fum de țigără, polen provenit de la plante, aer rece, efort fizic. Simptomele astmului bronșic includ: tuse, respirație zgomotoasă (respirație șuierătoare), senzația de constricție toracică.

Astmul debutează de obicei la tineri sau clar copiii. Atunci când nu puteți folosi mai multe informații exprese: „nu pot respira”, „mă doare pieptul”, gâtul meu sună caraghios ”,„ gura mi-e uscată ”putem să ne putem pune la punct un episod astmatic.
 
 
prezentare:
Solutie Flacon X 200 ml

Adaugă comentariu