Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Mask Plus Gel, 30ml

Solartium Group

Producător:


Solartium Group

89,00 Lei
Prețul include
TVA
Oferta incepand cu data de: 10/01/2018 in limita stocului disponibil.
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Nota
5.0
Opinii 1
Mask Plus Gel, 30ml
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Terapia de prima intentie in acneea vulgara.

Tratamentul acneei vulgare usoare si moderate.

Actiune keratolitica, antibacteriana, exfolianta si regeneranta intr-un singur produs.

 

Indicatii:


MASK  PLUS este un produs special creat pentru tratamentul local al acneei vulgare si complicatiilor sale.


Datorita principiilor active din compozitia sa care au o actiune complementara, comedolitica, antiinflamatoare si antibacteriana, produsul este eficient atat in acneea comedoniana, cat si in acneea papulo-pustuloasa de diverse grade de severitate.


PRINCIPII ACTIVE:  Tretinoin 0,02%, Clindamicina 0,8%, Acid Glicolic 4% , Polivinil A.0,2%CUM ACTIONEAZA MASK® PLUS?


MASK® PLUS inglobeaza efectele mai multor principii active, predozate intr-un singur produs sub forma de gel, pentru un tratament al acneei mai eficient, mai sigur si cu rezultate mai rapide.

Tretinoin 0,2%: derivat al vitaminei A, face parte din cea mai importanta clasa in tratamentul acneei- retinoizii.

Efect keratolitic, antiinflamator si exfoliant, este eficient in tratarea comedoanelor inchise si deschise, prin inhibarea activitatii glandelor sebacee, reducerea hiperkeratinizarii si eliberarea canalului pilosebaceu obstructionat.

In asociere cu alte substante, creste permeabilitatea cutanata a a acestora si sporeste eficienta tratamentului.Clindamicina 0,8%:  antibiotic cu spectru larg, face parte din grupa lincozamidelor, utilizat cu succes in tratamentul  local al acneei vulgare datorita rezistentei scazute a P. acnes la actiunea sa.

Studiile in vitro au demonstrat ca 97% din tulpinile P. acnes sunt sensibile la actiunea clindamicinei.


Clindamicina s-a aratat eficienta in reducerea leziunilor din acneea vulgara prin doua mecanisme: actiune antibacteriana si reducerea  acizilor grasi din sebum care au o actiune comedogenica.

In plus rata de absorbtie la nivel sistemic este foarte mica, de aceea administrarea topica a clindamicinei este considerata  sigura si bine tolerata.Acidul Glicolic 4%:  cel mai utilizat acid alfa hidroxilic (AHA) in tratamentul acneei, avand un efect comedolitic si exfoliant.

Este recomandat de ghidurile de tratament al acneei ca adjuvant in terapia leziunilor inflamatorii si non-inflamatorii, cat si pentru preventia si tratamentul cicatricilor postacneice.Polivinil A. 0,2%:  formeaza o pelicula non-ocluziva care protejeaza pielea de contaminarea bacteriana, reechilibreaza nivelul  pH-ului  natural al pielii si creaza la nivelul epidermului un mediu nefavorabil pentru  dezvoltarea  si proliferarea  bacteriilor patogene. TOLERANTA SI SIGURANTA  TRATAMENTULUI


MASK® PLUS nu contine parfum sau alcool etilic care pot irita tegumentul. In plus dozarea echilibrata a principiilor active determina o complianta mai mare a tratamentului si previne riscul de supradozare.AVERTIZARI:


Evitati expunerea directa la soare si raze UV imediat dupa aplicare.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.

Nu au fost efectuate studii pe produs in timpul sarcinii, nu este recomandata administrarea in aceasta perioada

Consultati medicul in caz de utilizare prelungita sau hipersensibilitate cunoscuta la unul din componentele produsului.CONTRAINDICATII:


Studiile de permeabilitate cutanata efectuate in cadrul Departamentului de stiinte Farmaceutice din cadrul Universitatii de Studii din Milano au demonstrat ca, datorita alcoolului polivinilic din compozitie, niciuna din componentele produsului nu penetreaza in mod semnificativ bariera cutanata, iar studiile de citotoxicitate prin metoda contactului direct, de sensibilizare alergica si iritatie cutanata nu au evidentiat nici o contraindicatie pentru utilizarea produsului.DOZARE SIGURA SI EFICIENTA:


MASK® PLUS gel este ambalat intr-un flacon cu sistem  airless, care permite mentinerea principiilor active intacte chiar si o perioada mai indelungata dupa deschidere.

Flaconul este dotat cu un dozator care elibereaza o cantitate de 0,25 ml la fiecare apasare, asigurand in acest mod cantitatea optima necesara pentru tratament si evitand dispersarea produsului.

Pentru tratamentul intregii fete este suficienta o cantitate de 0,75 ml de produs, care se obtine prin apasarea de trei ori a dozatorului.INSTRUCTIUNI DE ADMINISTRARE


De preferinta seara, aplicati pe zonele ce necesita tratamentul, distribuind gelul uniform, apoi indepartati dimineata produsul printr-o curatare obisnuita.
 


Tratamentul acneei severe, cu administrare alternata Maskrym emulsie  la 12h.Prezentare

Flacon airless 30 ml.

 

Consulta gama de produse recomandate pentru tratamentul diferitelor forme de acnee:

Mask Gel antiacneic

Maskrym emulsie

Comentarii postate

postat la 26/04/2018


irina


produs eficient. tenul meu este mai curat. il folosesc de vreo 4 zile

Adaugă comentariu