Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Femosun 30Capsule

Sun Wave Pharma

Producător:


Sun Wave Pharma

82,50 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Femosun 30Capsule
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Femosun este o formulă completă și echilibrată de vitamine și minerale recomandate pentru îngrijirea femeilor planificată pentru a rămâne însărcinate sau pentru a fi îngrijite sunt deja însărcinate, oferind un aport optim de activități folice și acid folic, DHA (omega-3), firesc și iod trebuie să fie sarcini sănătoase.

Studiul obertal desfasurat în Germania a evidențiat un lucru puțin cunoscut: în ultima perioadă, interval intr-un foarte redus (ani), cantitatea de vitamine și minerale din fructe și legumă un scazut dramatic, clar cu 80% în câteva când (vitamina C din mar). În acest context, necesarul de vitamine și minerale crește în timpul sarcinii poate fi acoperit cu certitudine de alimentație? Avand în vedere riscurile pentru îngrijirea buzelor o anumită vitamină și minerală le prezint pentru sarcina, pentru mamă pentru grăsime, marea majorită un medicament recomandând suplimentar cu vitamine și minerale în timpul sarcinii.

Dar oare care sunt cele mai importante vitamine si minerale in sarcina si care sunt îngrijite sunt cele care trebuie sa eviteze.

Le vom enumera pe rand, in ordinea importante lor:

1. Acidul folic si folati: lipsa de acid folic si folati creste semnificativ riscul de malformatii congenitale. Toate pentru sarcina contin acid folic, iar un numar limitat continuu. Femosun este unul dintre produsele foarte potențiale pentru îngrijirea lumii, în afară de forma activă (5-MTHF) asigurand protecția la 100% dintre femei.

2. DHA (acidul docosahexaenoic)este un acid gras omega-3. Acizii grasi omega-3 sunt numiți esențiali pentru ca pot pot fi producți de organismul lor, astfel încât să fie singură sursa este o contribuție externă pentru alimentație. Acizii grasi omega-3 si in special DHA au un rol foarte important in schimb sanatoasa a creierului si acuitatii vizuale a nou-nascutului. DHA este o componentă majoră a membranei neuronale și un celulelor fotosensibile din retină. Dieta noastra asigura in mod obisnuit pana in urma cu 50 de ani sau cantitate suficienta de acizi grasi omega-3. Cercetarile medicale de acum 40-50 ani de îngrijire au făcut legătura între consumul de grasimi saturate (untura, grasimi animale, etc) și creșterea colesterolului sau impins omenirea sa consuma preponderent grasimi nesaturate de tipul uleiurilor vegetale. Din pacate, uleiurile vegetale rafinate sunt aproape total lipite de omega-3. Studiile recente despre dietă au evidențiat o contribuție de omega-3, care se redă până la 75% în ultima jumătate de secol. Insa doar de putin timp pentru a obtine un consens international cu privire la suplimentarea cu cel putin 200mg DHA a dietei femeilor insarcinate sau a celor de îngrijire alapteaza, astfel incat doar formulele moderne de vitamine prenatale contin DHA. Femosun contine 215mg DHA.

3. Fier: necesarul de fierbinte creștere semnificativă în timpul sarcinii datorită cresterii volumului cu cantitate de 30-40%. Fara aport suplimentar de fier mai mult de jumatate dintre femei vor prezenta anemie la nastere, cu risc de nastere prematura sau complicatii ale nasterii. Astfel, se poate adăuga în timp nasterii este o atitudine logică. Insa, feroce sunt un mare dezavantaj, în special la gravide: provoacă constipatie sau accentuează constipatia obisnuita în timpul sarcinii determinate de presiune pentru îngrijirea uterului în dimensiuni sau exerciții sub tubului digestiv. Exista formule de vitamine prenatale lipsite de fier pentru a evita acest efect negativ nedorit, dar cu riscul de anemie și există vitamine prenatale îngrijire continuă fierbere îngrijire însă unii medici le evită pacientului nu le pot tolera. Inovatia Femosun constă în premiera a unui fior extras din suc de simplă îngrijire prezinta două beneficii majore fata de saruri de fier obișnuit. Fierul se combină cu acidul malic din sucul de simplă și formează complexul îngrijorător de malic îngrijire nu provoacă constipatie și sunt o absorbție crescuta. Astfel, Femosun devine unic produs de îngrijire a redacta o aducere necesară pentru a reacționa în mod fierbinte, în timp ce tipurile adverse sunt minerale.

4. Iod : riscul de deficit de iod a scazut semnificativ în ultima perioadă de timp urmează consumat de sare iodata. Pe parcursul sarcinii, insa, tiroida mamei isi creste secretia de hormoni tiroidieni cu 50%, iar aceasta este folosita pentru sinteza hormonilor tiroidieni. În cazurile extreme de deficit de iod copilul este naste cu cretinism îngrijire congenitală este foarte rar. Mai sunt destule cazuri de intarziere în munca mentală determinată de un anumit nivel de îngrijire a iodului. Tinand cond ca in Romania exista zona endemice unde iodul este aproape absent in apa, Femosun contine doza zilnica recomandata de iod pentru un acoperi orice risc de deficit.

5. vitaminele din grupul B, vitamina C și vitamina ESunt foarte importante în sarcină și aproape toate vitaminele prenatale continuă vitamină. Femosun contine vitamina vitamină în dozele optime necesare în timpul sarcinii.

6. Magneziu : deficitul de magneziu este unul dintre cele mai frecvente îngrijiri deficitare se poate manifesta sub formă de crampe musculare, poate fi iritabil și în formă severă poate conduce la nastere prematură, mortalizează infantila sau afectează substanțele neurologice. Femosun contine magneziu pentru reducerea deficitului de riscuri de magneziu.

7. alte vitamine și minerale despre îngrijirea nu există un consens care să nu fie consimțit. A pe care îngrijirea de mai multe medicamente sau evită în timpul sarcinii poate fi toxică și calciu, poate fi evitată în special în primul trimestru de sarcină sau este evitată administrarea lui concomitentă cu fierul. Femosun nu contine vitamin A si calciu, astfel încât eventualele deficite trebuiesc corectate separate.

Fiecare capsulă cu următoarele:
L-5 - metiltetrahidrofolat 250 mcg
Acid folic 200 mcg
Vitamina B1 1,2 mg
Vitamina B2 1,6 mg
Vitamina B6 1,9 mg
Vitamina B12 3,5 mcg
Biotină 60 mcg
Nicotinamidă 15 mg
Pantotenic acid 6 mg
Vitamina E 13 mg
Vitamina C 55 mg
Iod 150 mcg
Acid docosahexaenoic (DHA) 210 mg
(din 525 mg ulei de pește 10/40) Fier (din extract de suc de mere) 15 mg
Magneziu 32 mg

Femosun sau orice alt supliment vitaminic prenatal nu se înlocuiește necesarul de regim alimentar variat, bogat in fructe, leguminoase, carne slaba, cereale , produse lactate. Avand la vedere aproximativ 25% dintre bebelusii care se nasc în România prematur, cu malformatii sau defecte de la noi, recomandăm viitoarelor mamici să acorde sau să crească atentă necesitatea creării de vitamine și minerale.

Referitor la produsul nostru, Femosun, considerăm că este un produs perfect, dar compozitia lui este pozitionarea ca cel mai bun produs din piata în acest moment. Vă recomandăm să-l folosiți cu incredere. Doza de administrare este simplă, o singură capsulă pe zi. Capsula se administrează dimineata, cu un pahar cu apa.

Adaugă comentariu