Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Elevit 1 ,30cp

Bayer

Producător:


Bayer

71,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Elevit 1 ,30cp
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Flacon cu 30 de comprimate.
Elevit detine pronatal sau pozitie unica, fiind doar un produs testat clinica pe îngrijirea gravide a dovedit ca poate reduce apariția probabilităților anomalii de a se întoarce fatului, precum și senzatia de grea și varsatura din prima perioadă a sarcinii.

Indicatii:
Preventia si tratarea deficitului de vitamine, minerale si oligoelemente din timpul sarcinii si alaptare a femeii cu un regim alimentar ingrijit sau dezechilibrat. Profilaxia defectelor tubului neural embrionar. Profilaxia anemiei modifică deficitul de fier sau acid folic.

Contraindicatii:
Ne folosește Elevit Pronatal dacă ai: Hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Hipervitaminoze cu vitamine din compozitia produsului sau prezenta unor condiții favorizante pentru producerea hipervitaminozei. Hipercalcemie, hipercalciurie, litiaza calcica, calcificari tisulare, tulburari insotite de crestere în organism o cantitate unora dintre oligoelementele și îngrijirea mineralelor se regasesc în acest produs. Hiperparatitoidism primar. Insuficienta renala severa (clearance-ul creatininei 30 ml / min). O afectiune pentru îngrijirea primită un tratament cu levodopa (Piridoxina poate creste metabolismul periferic al levodopei și poate reduce eficacitatea pacienților cu boala Parkinson).

Compozitie:
Elevit Pronatal este un produs ce poate fi administrat în prescripții medicale medicale, reprezentative sau combinate optime de 12 vitamine, 4 minerale și 3 oligoelemente, bine dozate pentru creșterea necesară în timpul sarcinii și alaptarii.
Un comprimat filmat Elevit Pronatal, contină vitamina A 1, 0800 mg, clorhidrat de tiamina (vitamina B1) 1,6 mg, riboflavina (vitamina B2) 1,8 mg, nicotinamida 19 mg, pantotenat de calciu 10 mg, clorhidrat de piridoxina ( vitamina B6) 2,6 mg, biotina 0,2 mg, acid folic 0,8 mg, ciancobalamina (vitamina B12) 4 ľľg, acid ascorbic 100 mg, colecalciferol (vitamina D) 0,0125 mg, acetat de DL-a -tocoferil (vitamina E) 15 mg, calciu 125 mg, fier 60 mg, magneziu 100 mg, mangan 1 mg, cupru 1 mg, fosfor 125 mg, zinc 7,5 mg.

Mod de administrare:
Doza recomandată este un comprimat Elevit Pronatal pe zi, administrat cu un pahar de apa. În caz de dispepsie matinala se recomandă administrarea comprimatului la pranz. Se recomandă administrarea în timpul sarcinii și alaptarii dacă nu facem acest lucru depasita.
Nu se administrează date sau alte forme de pregătire a îngrijirilor în continuă vitamină, mineralele sau oligoelementele din compozitia produsului după stabilirea dozelor recomandate, pentru fiecare dintre acestea. Datorita este efectiv de a utiliza stimulentul pentru vitaminele C este preferabil ca produsul să fie administrat administrarea la sfarsitul zilei. Datorita continutului in vitamina C se recomanda prudenta in cazul administrarii produselor produsului pacientului cu deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenaza. Produsul contine lactoza, administrarea este recomandată pacientului cu galactozemie congenitala, sindrom de malabsorbtie a glucozei sau a galactozei sau a deficitului de lactaza. Dacă ai uitat să faci o doză de Elevit, astepta pronatală trebuie să aibă grijă să-i urmărească doza. Nu lua o doza dubla pentru o compensa doza omisa.

Adaugă comentariu