Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Garmastan crema, 20g

32,50 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Garmastan crema, 20g
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Compozitie:
Guaiazulen 0,05 gr, excipienti pina la 100 gr. crema PEG 8, PEG-75, sorbitol, metabisulfit de sodiu, clorura de cetil piridinium, apa qs 100 gr.

Indicatii:
Tratamentul profilactic si terapeutic in inflamatia mameloanelor din timpul alaptarii.
Unguent indicat în tratamentul profilactic și terapeutic al inflamatorilor mamelonare din timpul pre pre post post natala și în ingrijirea sanilor în perioada alaptarii.
Substanta activa din Garmastan este guaiazulena, un ulei extras din arborele de guaiacum. Curative proprii și terapeutice ale acestuia sunt subînțeles cunoașterea secretului local în ceea ce privește regiunile Americii de Sud și a Nordului. Garmastan crema pastreaza pielea mameloanelor si areolelor supla si elastica, prevenind aparitia eroziunilor (ragadelor) din perioada alaptarii. Garmastan isi modifica modificarea constanta a temperaturii corpului, nu contine grasimi, nu sunt miros, si de accea se aplica usor pe pielea sensibila si se indeparteaza usor prin spalare. Este perfect tolerat atit de mamica cit si de bebelus.

Mod de administrare:
Garmastanul se aplică pentru mameloane și se află după fiecare alaptare. Pentru mameloanele sensibile se pot folosi sau compresa sterile pentru îngrijirea aplicării unui strat subtire de cremă. Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Garmastan crema se aplica, dupa dus, incepind cu luna aopta de sarcina, pentru o pregatire mameloanele pentru actiune mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii.

Mod de prezentare:
Flacon 20 grame.

Adaugă comentariu