Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Hipp Apa pentru sugari

Hipp

Producător:


Hipp

6,75 Lei
Prețul include
TVA
produs indisponibil
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Hipp Apa pentru sugari
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Hipp Apa pentru sugari - 1,5 litri

Pentru prepararea meniurilor pentru sugari, poate fi folosită doar apa potabilă. În ceea ce priveşte calitatea apei potabile, directivele UE stabilesc limite clare ale potenţialilor contaminanţi, cum ar fi nitraţii, nitriţii, plumbul sau cuprul. În cazul sugarilor, limitele sunt mult mai stricte. Mai mult, datorită organismului imatur al bebeluşului mai ales în primul an de viaţă, legea stabileşte limite şi pentru principalii ioni găsiţi în apă (sodiu, mangan, fluor, sulfat etc. ).
Aceste limite, care vizează sănătatea şi protecţia organismului imatur al bebeluşului, vor fi întotdeauna respectate în cazul unei ape speciale pentru sugari.

Compozitie:
-calciu 48.7mg/l;
-magneziu 13.8mg/l;
-sodiu  2mg/l;
-sulfat 14.4mg/l;
-clorura 3.1mg/l;
-nitrati  4.3mg/l;

HiPP Apă pentru sugari este o apă specială, adaptată nevoilor sugarilor, respectând cerinţele legislaţiei stricte în vigoare.

Apa pentru sugari HiPP este o apă naturală cristalină de izvor, cu o compoziţie strict controlată. Are un conţinut scăzut de sodiu şi nu conţine acid carbonic.
Poate fi folosită la prepararea tuturor tipurilor de hrană pentru copii, care necesită preparare cu apă înainte de utilizare, cum ar fi:

    - Formulele de lapte.
    - Cerealele pentru sugari.
    - Ceaiuri instant.

Mai poate fi folosită şi la diluarea sucurilor şi ca atare, pentru potolirea setei. Apa pentru sugari HiPP oferă siguranţă, în lipsa unei surse de apa controlată sau cu compoziţie cunoscută (ex. în călătorii).

Adaugă comentariu