Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Jackson Reece Servetele umede fara parfum 64buc

Jackson Reece

Producător:


Jackson Reece

20,80 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Jackson Reece Servetele umede fara parfum 64buc
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Șervețele umede fără parfum, fără alcool, parabeni, lanolină, SLS, cu aloe vera organică.

- 99% ingrediente de origine naturală
- pH echilibrat
- netestat pe animale
- aprobat dermatologic
- biodegradabil

Suntem foarte atenți la ingredientele incluse în produsele noastre. Din acest motiv, nu veți găsi în aceste șervețele umede pentru copii parfum sau alte chimicale dăunătoare. Produsele noastre nu sunt testate pe animale și au un pH blând, potrivit pielii.

Mai mult, 99% din ingredientele folosite sunt de proveniență naturală și potrivite pentru vegani. Suntem de părere că părinții au dreptul să cunoască toată informația pe care le-o putem oferi, astfel că nu veți găsi în produsele noastre o listă de ingrediente greu de pronunțat, încercăm întotdeauna să explicăm funcția și scopul fiecărui ingredient în parte.

Șervețelele noastre sunt 100% biodegradabile și fără clor, fabricate din celuloză și cu ambalaj reciclabil, astfel încât poți fi sigur că produsele noastre sunt blânde cu pielea și prietenoase cu mediul.

Aloe Vera - un ingredient extraordinar cu propietăți vindecătoare. Frunzele de aloe conțin un gel cu acțiune imediată asupra arsurilor și tăieturilor superficiale. Gelul acționează ca un film protector și accelerează procesul de vindecare. Este de asemenea un anestezic ușor și oferă alinare în mâncărimi. Reduce inflamația și roșeața.

Apa purificată - suntem de părere că este important să filtrăm apa pentru a omorî orice bacterie cu potențial dăunator.
Ingrediente: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Citrate

Adaugă comentariu