Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Macuofta Lutein Omega 3, 30 capsule

Biosooft

Producător:


Biosooft

62,00 Lei
Prețul include
TVA
Oferta incepand cu data de: 28/07/2017 in limita stocului disponibil.
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Macuofta Lutein Omega 3, 30 capsule
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Compozitie/capsula:


Acizi grasi omega 3(EPA+DHA) 400mg
Vitamina C 60mg
Zinc 15 mg
Luteina 10 mg
Zeaxantina 2mg
Cupru 1mgProprietati:

Luteina este un antioxidant puternic capabil sa neutralizeze speciile reactive de oxigen formate in timpul proceselor metabolice in special la nivelul ochilor,ei fiind in mod particular expusi la radiatiile cu lungime de unda specifica(lumina albastra).

Luteina contribuie la metinerea functionalitatii si integritatii structurii senzitive a ochiului(retina,iris,cristalin) reducand distrugerile produse de radicali liberi.


Macuofta Lutein Omega 3  este un produs constituit din asocierea rationala de luteina,zeaxantina,acizi grasi polinesaturati Omega 3(EPA+DHA),vitamine,cupru si zinc.Luteina este o substanta pe care organismul uman nu o poate sintetiza dar,este usor absorbabila dupa aport alimentar.Odata ajunsa in organism,luteina este distribuita in toate celulele organismului,in mod special in cele de la nivelul ochilor unde este acumulata in retina,in principal in macula,fiind cel mai important pigment cu functie de protectie a maculei.


Administrate cu regularitate in dieta ajuta la reducerea riscului patologiei arteriale (la nivel retinian,cardiac) contribuind la protectia integritatii metabolice a tesutului ocular.

Zincul si Cuprul sunt minerale esentiale in mentinerea sanatatii.Studii recente au aratat ca acetor elemente asociate cu antioxidanti reduce semnificativ riscul pierderii vederii cauzate de degenerescenta maculara legata de varsta.


Datorita activitatii antioxidante,substanta s-a dovedit a fi utila in protectia maculei impotriva degenerarii,atat in formele atrofice cat si in cele exsudative.

Acizii grasi Omega 3 sunt considerati substante biologice esentiale deoarece organismul nu-i poate sintetiza.La nivelul ochilor acestia se acumuleaza selectiv si electiv la nivelul tesutului retinian.Omega 3 contribuie la mentinerea integritatii structurale a retinei si are rol important in protectia functiei vizuale datorita activitatii vasoprotectoare,neuroprotectoare si efectelor pozitive in procesele biochimice de fototransductie.De asemenea,aceste molecule faciliteaza transportul luteinei in interiorul celulelor.

Vitamina E si C sunt considerate printre cei mai puternici antioxidanti utili in mentinerea integritatii tesuturilor si a functiilor fiziologice ale organismului.

Indicatii:


-imbunatateste vederea, combate afectiunile oculare;

-DHA este cel mai important acid gras polinesaturat care intra in compozitia retinei (60%);


-luteina este un antioxidant puternic care se localizeaza la nivelul globului ocular, distruge radicalii liberi si impiedica fenomenul de degenerare oculara.Mod de Administrare:

1-2 capsule pe zi,dupa sfatul medicului ,inghitite cu apa ,in timpul meselor.Prezentare:


Cutie cu 30 de capsule.
 

Adaugă comentariu

Gangliolife 60cp Gangliolife 60cp Biosooft

79,00 Lei

Comandă
Nota 5.0
1