Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Lacalut Aktiv Apa de gura 300ml

Zdrovit

Producător:


Zdrovit

22,00 Lei
Prețul include
TVA
Oferta incepand cu data de: 14/03/2014 in limita stocului disponibil.
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Lacalut Aktiv Apa de gura 300ml
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

 

Indicatii:

LACALUT aktiv, apa de gura medicinala, impreuna cu pasta de dinti Lacalut Aktiv , combate tartrul, sangerarea, iritatia gingivala si lupta impotriva parodontozei.

Folosirea regulata a acestei ape de gura previne  aparitia afectiunilor gingivale si in acelasi timp trateaza dentitia, calmeaza inflamatiile, infectiile si sangerarile gingivale, grabind procesul de vindecare.

Foarte eficace in indepartatrea placii bacteriene si impotriva formarii cariilor.

 

Proprietati:

Lacalut  aktiv apa de gura este gata preparata, nu necesita diluare, fiind folosita ca atare, impiedica formarea tartrului si previna infectiile gingivale.

Folosita inaintea periajului dintilor, LACALUT aktiv apa de gura, indeparteaza placa bacteriana de la suprafata dintiilor, principala cauza a formarii cariilor si infectiilor gingivale.

Dupe perierea dintilor sau folosita intre periaje, apa de gura Lacalut impiedica depunerea tartrului pe dinti si previne gingivita.Mod de folosire:

Clatiti puternic gura cu circa 10 ml de produs Lacalut Apa de gura, timp de 30/ 40 de secunde.

Dupa ce scuipati nu mai clatiti gura cu apa. In caz ca inghititi produs, nu trebuie sa va speriati deoarece nu este daunator sanatatii.

Se poate folosi dimineata , in timpul zilei pentru o respiratie proaspata si seara.

 

Compozitie:Apa(Aqua), Glicerina(Glycerin), Cocamid propilbetaina (Cocamidopropyl Betain), Clorhexidine digluconat, (Clorhexidine Digluconate), Aroma (Aroma), PEG-400, Ulei hidrogenat de castor (Hydrogenated Castor Oil ), Lactat de Aluminiu (Aluminium Lactate), Florura de sodiu (Sodium Fluoride)

 

Prezentare:

300ml

Adaugă comentariu