Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Set Pebbles 64 creioane colorate cerate Crayon Rocks

Crayon Rocks

Producător:


Crayon Rocks

234,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Set Pebbles 64 creioane colorate cerate Crayon Rocks
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

64 de creioane cerate, avand o forma jucausa de "pietricica", textura moale si 32 de culori diferite - accesoriul perfect pentru orice copil dornic sa se familiarizeze cu desenul!
 
Creioanele sunt fabricate din ceara moale de soia si colorate cu pulberi minerale, avand culori pastelate si texturi delicate.
 
Special concepute pentru a intari muschii tripod si a forma prinderea cu trei degete, aceste mici "pietricele" pregatesc degetele si manutele celor mici pentru scriere.
 
Forma lor speciala permite copiilor sa deseneze cu miscari ferme si largi, lasand urme consistente pe suprafata de lucru si intarindu-le astfel increderea in abilitatile lor artistice.
 
Datorita numarului mare de culori, varianta cu 64 de creioane este foarte potrivita pentru utilizari frecvente, fiind recomanda pentru gradinite, clase pregatitoare sau locuri de joaca.
 
Produsul este disponibil si in varianta de 8, 12 sau 16 creioane cerate colorate.
 
Specificatii: fabricate din culturi de soia crescute in mod regenerabil in SUA. Colorate cu pulberi minerale. Respecta standardul ASTM D 4236. Sunt recomandate si copiilor cu alergie la gluten: 64 bucati/32 culori in saculet textil.

Adaugă comentariu