Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Bebicina Apa de mare cu propolis si macese spray 30ml

Omega Pharma

Producător:


Omega Pharma

7,50 Lei
Prețul include
TVA
Oferta incepand cu data de: 23/10/2014 in limita stocului disponibil.
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Bebicina Apa de mare cu propolis si macese spray 30ml
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Indicatii:
100% NATURAL.

Este un produs natural, cu apa de mare, ce reface umiditatea naturala a nasului, eliberandu-l de secretiile sale si totodata, usureaza eliminarea secretiilor nazale.
“Bebicina - Apa de mare” este o „apa minerala” care contine clor, sodiu, magneziu si sulf , intr-o combinatie benefica pentru organismul uman.
Pe langa acestea, mai contine oligoelemente (zinc, titan, cobalt, iod, crom), care trec prin piele si de acolo in organism, actionand benefic asupra tesuturilor.
Apa de mare din compozitie este recoltata din largul Marii Negre, din apele adinci aflate la cca. 30 mile marine de tarm, ce nu sunt perturbate de curentii marini de coasta.
Dupa verificarea puritatii sale, apa este sterilizata si diluata.
Adaosul de substante active provenite din extractele de propolis si maces, vin sa intareasca caracterul de dezinfectant si cel de refacere a tesuturilor si mucoasei reactivand imunitatea locala ca si refacerea barierei antimicrobiene al cailor aeriene.

Compozitie:
Apa de mare: 18 ml.
Apa purificata q.s.: pana la 30 ml.
Rosa canina extract : 60 mg.
Propolis extract : 60 mg.

Mod de administrare:
Produsul este destinat in egala masura copiilor si adultilor, fiind la granita dintre supliment alimentar si produs cu utilizare externa.
Folosit indeosebi pentru lavajul si curatenia foselor nazale (indepartarea de cruste, mucozitati care pot antrena afectiuni respiratorii ), ajuta in acelasi timp la intarirea naturala a protectiei locale a mucoasei nazale.
Se procedeaza la 2 ÷ 6 pulverizari in fiecare nara, zilnic.
Se scoate capacul de protectie al flaconului.
Se mentine capul in pozitie verticala, se introduce in mod delicat pulverizatorul in nara si se apasa flaconul pentru a pulveriza produsul.
Se lasa sa curga excesul de solutie pentru a putea patrunde pe mucoasa, apoi se sufla nasul.
Microdifuziunea rezultata va permite o spalare fina a foselor nazale, fara a trimite mucozitatile inapoi in caile respiratorii.

Mod de ambalare: 30 ml

Adaugă comentariu