Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Helpic spray impotriva tantarilor

Helpic

Producător:


Helpic

32,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Helpic spray impotriva tantarilor
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Indicatii
Helpic Spray împotriva ţânţarilor oferă protecţie, până la sase ore, împotriva înţepăturilor deranjante ale ţânţarilor, tăunilor şi ale altor insecte.
Datorită compoziţiei speciale, spray-ul este rezistent la apă şi eficace chiar şi în cazul transpiraţiei puternice. Este adaptat utilizării de către copii şi persoanele cu pielea sensibilă. După epuizarea efectului (6 ore), procesul se poate repeta.


Compozitie si Mod de prezentare
Centrul pentru Terapie Controlata din Viena, Austria certifica faptul ca reducerea disconfortului cauzat de muscaturile sau intepaturile insectelor este de 270 de ori mai rapida ( de exemplu: durerea provocata de intepaturile viespilor poate dura pana la 5 ore si jumatate, in timp ce in cazul utilizarii lui Helpic dureaza intre 1 si 2 minute).
Produsul este testat dermatologic!
Eficacitate demonstrata clinic.

Helpic Spray impotriva tantarilor 100 ml.

Administrare
Lichidul se pulverizează uniform pe corp şi se frecţionează uşor. Se vor proteja şi părţile corpului acoperite cu materiale subţiri, deoarece ţânţarii şi tăunii pot înţepa şi prin acestea. Lichidul poate fi utilizat şi asupra materialelor textile. Este recomandat să testaţi înainte gradul de pătare pe o parte ascunsă a materialului.

Adaugă comentariu