Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Hegor Sampon impotriva caderii parului, fortifiant, 150 ml

Optima

Producător:


Optima

38,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Hegor Sampon impotriva caderii parului, fortifiant, 150 ml
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

HEGOR | SAMPON FORTIFIANT | SAMPON ANTI CADERE | TONIFIANT | PAR DEVITALIZAT |
Hegor Sampon impotriva caderii parului, fortifiant, activator-tonifiant par devitalizat, 150 ml
Caderea parului
 
Indicatii:  in asociere sau dupa o ingrijire impotriva caderii parului, igiena parului devitalizat cu scalp afectat sau anemiat
 
Firul de par traieste si moare conform unui ciclu natural care dureaza intre 3 si 5 ani. Este deci normal sa pierdem fire de par insa la o pierdere mai mare de 100 fire pe zi caderea este excesiva si trebuie actionat repede pentru a nu se agrava.
 
Compozitie:
 
Siliciu organic – restabileste schimbul celualar si reactiveaza circulatia sangelui exercitand o actiune stimulanta pe zona germonativa a parului, confirmata de numeroase studii.
Lipoproteinele de ovaz – agenti de spalare blanzi si activi reparatori creaza prin afinitatea cu keratina un film protector ce mentine integritatea parului si il revitalizeaza.
Alfa hidroxii acizii actionand asupra reinnoirii celulare stimuleaza si amelioreaza oxigenarea scalpului.
Rezultate: un scalp mai sanatos, par mai suplu, ai tonic si mai multa stralucire,redau volum si dinamism in totalitate parului.
 
Utilizare: recomandat mai ales parului si scalpului care au nevoie de o ingrijire specifica inainte de agravarea problemelor sau complementar ca produs de igiena in timpul tratamentului cu Hegor Lotiunea impotriva caderii parului. Baza de spalare blanda pt uz frecvent, dupa necesitate.
 
Pentru optimizarea efectului lasati samponul sa actioneze cateve minute inainte de clatire. Toleranta buna si buna adaptare a produsului sub control dermatologic spitalicesc.

Adaugă comentariu