Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

GRIMMS Set Waldorf de constructie cu 15 forme neregulate

GRIMMS

Producător:


GRIMMS

Cod produs: 10010
117,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
15 lei
GRIMMS Set Waldorf de constructie cu 15 forme neregulate
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Cand ai construit ultima data cu forme neregulate? Ai simtit cat de mare este diferenta intre constructia cu forme naturale, neregulate si cea cu forme geometrice predefinite? Ai vazut de cata indemanare si atentie este nevoie pentru a pune in echilibru piesele neregulate? Si ai vazut cat de multe constructii, decoruri, asocieri se pot face cu ele?

Aceste blocuri Waldorf sunt inspirate din formele neregulate, cursive ale naturii aducand in atentia copiilor suprafete si texturi provocatoare. Simplitatea lor este totodata si cel mai mare atuu, intrucat nu limiteaza jocul la un simplu exercitiu de constructie ci stimuleaza imaginatia copilului sa se implice activ in jocuri creativ-imaginative. Fie ca le combina cu alte elemente naturale adunate de prin calatoriile in parcuri sau paduri, fie ca le asociaza cu elemente clasicede construit sau cu texturi diverse (ex.cu matasuri colorate pentru a imagina o mare pe care plutesc barcute) formele neregulate ale acestor blocuri Waldorf se pot integra intr-o mare diversitate de decoruri, fiind astfel o jucarie versatila pe care copilul o va folosi mereu in jocurile sale.

Totodata aceste blocuri Waldorf sunt si o provocare pentru indemanarea oricarui constructor. Datorita texturii naturale a lemnului, suprafata blocurilor are o aderenta specifica ce permite chiar si celor mai mici constructori sa-si construiasca primele turnuri. Spre deosebire de formele geometrice de construit, acestea favorizeaza un simt mai fin al echilibrului, stimuland copilul sa acorde o mai mare atentie in constructii complexe.

Dimensiuni: 15 blocuri in plasa din material textil. Dimensiunea unui bloc: 6-8cm.

Adaugă comentariu