Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Fares Biomicin urinar, A20, 15 capsule moi

Fares Biovital

Produc─âtor:


Fares Biovital

16,90 Lei
22,88 Lei
* Pre╚Ťul include TVA
Oferta incepand cu data de: 30/01/2020 in limita stocului disponibil.
Cost transport
PO┼×TA ROM├éN─é:
13 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Fares Biomicin urinar, A20, 15 capsule moi
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Biomicin urinar, A20, 15 capsule moi
 
 
Contribuie la combaterea microorganismelor potenţial patogene la nivelul tractului genito-urinar.
 
 
 
SFATURI PRACTICE DE DIET─é ┼×I STIL DE VIA┼ó─é:
 
Cât timp v─â confrunta┼úi cu disconfort uro-genital evita┼úi consumul de produse lactate, dulciuri cu zah─âr alb, f─âin─â alb─â, gr─âsimi ┼či pr─âjeli. Consuma┼úi alimente hr─ânitoare ┼či u┼čor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub form─â crud─â, de suc, sau coapte, fierte ┼či, de asemenea, supe calde. Be┼úi multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proasp─ât stoarse din fructe sau compoturi îndulcite cu miere); astfel evita┼úi deshidratarea, favoriza┼úi diureza ┼či reduce┼úi num─ârul bacteriilor patogene din urin─â.
 
 
 
Ingrediente:
Cimbru | Floarea soarelui | Ienup─ârul | Scor╚Ťi╚Öoar─â | ┼×ovârv
 
– Ulei de floarea soarelui 150 mg
– Ulei esen┼úial de ┼čovârv (Origani aetheroleum) 60 mg
– Ulei esen┼úial de ienup─âr (Juniperi aetheroleum) 20 mg
– Ulei esen┼úial de scor┼úi┼čoar─â (Cinnamomi aetheroleum) 10 mg
– Ulei esen┼úial de cimbru de cultur─â (Thymi aetheroleum) 10 mg
 
Cunoscut ┼či folosit înc─â din Antichitate de c─âtre Dioscorides, Hipocrates ┼či Paracelsus pentru multiplele sale calit─â┼úi, ┼čovârvul con┼úine un ulei esen┼úial bogat în terpene, în special carvacrol ┼či timol. Uleiul prezint─â poten┼úial de ap─ârare împotriva bacteriilor în tractul urinar cuprinzând un spectru larg de ac┼úiune care include bacterii, fungi ┼či chiar ┼či virusuri. Uleiul esen┼úial de ┼čovârv distruge înveli┼čul lipidic viral fapt care nu mai permite microorganismului aderarea la alt─â celul─â gazd─â. Al─âturi de uleiul esen┼úial de cimbru, au fost cele mai studiate uleiuri pentru aceste efecte.
 
Fructele de ienup─âr erau deja cunoscute ca un agent diuretic ┼či de ap─ârare împotriva bacteriilor în Antichitate, ┼či nu numai de c─âtre greci ┼či romani, dar ┼či de c─âtre barbari. Paracelsus le-a folosit pentru rinichi. Fructele de ienup─âr con┼úin un ulei esen┼úial bogat în a-pinen, b-mircen ┼či sabinen. Datorit─â compozi┼úiei sale, uleiul esen┼úial de ienup─âr stimuleaz─â irigarea organelor urinare, având un bun efect diuretic ┼či acvaretic (diurez─â f─âr─â pierdere de electroli┼úi); totodat─â optimizeaz─â contrac┼úiile musculaturii netede la nivel urinar.
 
Scor┼úi┼čoara a fost utilizat─â ca ┼či condiment de mii de ani; referiri la ea s-au g─âsit ┼či în Biblie. Portughezii au fost cei care au g─âsit arborele de scor┼úi┼čoar─â în Sri Lanka la începutul secolului XVI, aceasta fiind, apoi, importat─â în Europa în secolele XVI ┼či XVII. Scor┼úi┼čoara con┼úine un ulei esen┼úial bogat în aldehid─â trans-cinamic─â ┼či eugenol. În studii ┼čtiin┼úifice in vitro uleiul a dovedit efecte de ap─ârare a organismului împotriva microorganismelor de tip fungic ┼či bacterian.
 
Pomenit de c─âtre Galenus ┼či Dioscorides, cimbrul a fost plantat în scop medicinal în Anglia înc─â din secolul XI; utilizarea medicinal─â a cimbrului este documentat─â înc─â din 1589. Uleiul esen┼úial este tratat în farmacopee ┼či c─âr┼úi standard de fitoterapie de multe decenii, iar în Germania produse con┼úinând ulei esen┼úial de cimbru exist─â pe pia┼ú─â cel pu┼úin din 1976. Prezen┼úa timolului (g─âsit de c─âtre Caspar Neumann în 1719) în pondere însemnat─â, confer─â uleiului o eficient─â ac┼úiune de ap─ârare a organismului împotriva  microorganismelor, având un spectru foarte larg.
 
 
Beneficii:
– Contribuie la ap─ârarea împotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atât feminin cât ┼či masculin), având un spectru larg de ac┼úiune.
 
– Ajut─â la calmarea irita┼úiilor la nivelul tractului urinar.
 
– Ajut─â la calmarea senza┼úiilor nepl─âcute ap─ârute la urinare.
 
 
Mod de administrare:
Copii 10-14 ani: câte 1 capsul─â de 2 ori pe zi, la 1 or─â dup─â mas─â.
 
Copii peste 14 ani ┼či adul┼úi: câte 1 capsul─â de 3 ori pe zi, la 1 or─â dup─â mas─â.
 
Durata unei cure este de 10-15 zile.
 
La recomandarea medicului se pot administra 3-4 capsule pe zi, timp de 20 de
 
zile. Administrarea se poate relua dup─â o pauz─â de 2 s─âpt─âmâni.
 
ATEN┼óION─éRI: Nu se recomand─â în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrit─â, copiilor sub 10 ani. Nu se administreaz─â pe stomacul gol.
 
SARCIN─é ┼×I AL─éPTARE: Nu se recomand─â femeilor îns─ârcinate datorit─â unor posibile efecte de stimulare a contrac┼úiilor uterine.
 
Nu se recomand─â mamelor care al─âpteaz─â datorit─â faptului c─â substan┼úele active trec în laptele matern ┼či pot modifica gustul laptelui.
 
EFECTE SECUNDARE ┼×I INTERAC┼óIUNI: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
 
La dozele recomandate nu au fost semnalate interac┼úiuni ┼či efecte secundare.
 
ASOCIERI CU ALTE PRODUSE FARES: Pentru un efect mai puternic, capsulele moi Biomicin Urinar -A20 se pot asocia cu capsule Diurosept -U68 ┼či ceai Diurosept -U60/U62, tinctur─â Diurosept -U69, sau capsule Biosept -A5.
 
În cazul unui disconfort uro-genital cu evolu┼úie lent─â ┼či de durat─â recomand─âm administrarea capsulelor moi Biomicin Urinar -A20 timp de dou─â s─âpt─âmâni, apoi a capsulelor Biosept -A5 timp de o lun─â, urmate de o cur─â de între┼úinere de trei luni cu capsule Diurosept -U68. La acestea recomand─âm asocierea ceaiului Diurosept -U60/U62, pe tot parcursul curei.

Adaug─â comentariu