Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Doppelherz Imunoprotect cu Chimen Negru , 50cp

Doppelherz

Producător:


Doppelherz

25,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Doppelherz Imunoprotect cu Chimen Negru , 50cp
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Doppelherz® aktiv Imunoprotect Chimen Negru – Imunitate inainte de toate!
 
In activitatile noastre zilnice interfereaza o multitudine de factori care ne pun in pericol sanatatea. Fiecare organism are propriul ritm, dictat de metabolism. Pentru a preveni diversele boli ori afectiuni care se pot naste de pe urma stresului ori a alimentatiei lipsite de o cantitatea corespunzatoare de vitamine si minerale, trebuie sa incepem prin a ne intari sistemul imunitar.
 
Care sunt principalele beneficii ale uleiului de Chimen negru?
 
Chimenul negru aduce foarte multe beneficii pentru sanatate. Acesta reprezinta, inca din cele mai vechi timpuri, una dintre cele mai apreciate plante cu proprietati medicinale. Ele se bazeaza pe proprietatile farmaceutice, puse pe seama compozitiei sale chimice, in care predomina acizii grasi polinesaturati Omega-6, esentiali pentru alimentatie (acid linoleic). Inca din antichitate, uleiul de Chimen negru era folosit pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului impotriva unor boli, precum si impotriva unor afectiuni digestive sau pulmonare.
 
Care sunt principalele beneficii ale acizilor grasi Omega-6?
 
Acizii graşi polinesaturati continuti in uleiul de chimen negru sunt numiti acizi esentiali, deoarece acesti acizi grasi esentiali pentru organismul uman nu pot fi sintetizati de el insusi.
 
in cazul unei alimentatii neechilibrate, cu un aport ridicat de grasimi animale, se inregistreaza in organism o cantitate mai mare de colesterol, ceea ce face ca raportul acizilor graşi să nu fie ȋntotdeauna optim.
 
insa acizii graşi polinesaturati pe care organismul nu ii poate produce singur sunt de mare importantă pentru numeroase procese metabolice. Astfel că, organismul este dependent de aportul de acizi grasi nesaturati prin hrană.
 
Care sunt principalele beneficii ale Biotinei, Seleniului si ale Vitaminei E?
 
Biotina contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la mentinerea sanatatii pielii. Seleniul joaca un rol extrem de important in numeroase procese metabolice din organism. Astfel, impreuna cu Vitamina E, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. In plus, intervine in functionarea normala a sistemului imunitar si a glandei tiroide, precum si in mentinerea sanatatii parului si unghiilor.
 
Pentru un aport zilnic optim de minerale si vitamine necesare unui sistem imunitar puternic, se recomanda Doppelherz® aktiv Imunoprotect Chimen Negru.
 
O capsula contine:
600 mg ulei de Chimen negru, 10 mg Vitamina E, 50 µg Biotina, 10 µg Seleniu.
 
Mod de administrare:
Se administreaza cate 3 capsule zilnic, in timpul meselor principale, cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca
 
Prezentare :
Cutie x 50 cp

Adaugă comentariu