Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222
Pentru a comanda un produs apăsați butonul "comanda acest produs" din pagina de detalii a produsului, sau butonul "comanda" din paginile de categorii.

În coșul de cumpărături puteți face modificări asupra cantității sau puteți șterge produse din coș. De asemenea aveți posibilitatea de a selecta metoda de livrare preferată.

În cazul în care doriți să comandați și alte produse puteți continua navigarea pe site folosind meniul din partea de sus a paginii.

Odată alese produsele și cantitățile dorite completați formularul cu detalii personale. Dacă ați mai comandat de la noi sau dacă aveți un cont creat pe spiterie.ro accesați contul dumneavoastră folosind adresa de email și parola din formularul Client Vechi, caz în care nu va mai fi nevoie să completați din nou datele folosite la comanda anterioară.

Următorul pas este alegerea metodei de plată și specificarea eventualelor observații referitoare la comandă.

După ce ați verificat toate datele introduse apăsați butonul "TRIMITE COMANDA" pentru a trimite comanda spre procesare. În urma trimiterii comenzii veți primi un mesaj de înștiințare pe adresa de email specificată.