Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222
spiterie.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe spiterie.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. spiterie.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Partajarea datelor de trafic se face cu transportatorul si Google Analytics. În cazul în care alegeți modalitatea de plată online, datele completate în formularul de comandă vor fi transmise către procesatorul de plăți Mobilpay. În cazul autentificării folosind contul de Facebook are loc un schimb de date între spiterie.ro și Facebook. Anumite informații personale sunt partajate cu Facebook. Pentru detalii consultați politica de confidențialitate Facebook. Este posibil ca firma care găzduiește siteul spiterie.ro să rețină temporar informații referitoare la datele de logare.

spiterie.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul spiterie.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletter-ul spiterie.ro, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletter-ului spiterie.ro primit prin email. În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele MOBILPAY, iar spiterie.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Când utilizaţi spiterie.ro vom folosi cookie-uri pentru a colecta date cu privire la conținutul coșului dumneavoastră de cumpărături și detalii legate de contul dumneavoastră de utilizator.

Pentru informare și suport sau pentru sesizări și reclamații, ne puteți contacta la adresa de email vanzari@spiterie.ro.