Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Avene Crema piele intoleranta Riche Defi 50ml

Pierre Fabre

Producător:


Pierre Fabre

67,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
20 lei
Avene Crema piele intoleranta Riche Defi 50ml
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Avene Crema Riche pentru piele intoleranta (50 ml)

Calmează rapid iritaƫia si instaurează filmul hidrolipidic datorită Parcerinei. Permite diminuarea reactivităƫii cutanate, asigurȃnd o protecƫie eficientă si de durată.
Cosmetica Sterilă aduce un plus de siguranƫă unică pentru pielea reactivă.

 

Beneficii
Crema rich pentru piele intolerantă beneficiază de un nou ingredient, Parcerine, care intervine chiar la sursa fenomenelor de intoleranƫă acƫionȃnd asupra iritaƫiei si alterării barierei cutanate.

Protecƫie: Instaurează eficient ṣi durabil bariera protectoare a pielii

Toleranƫă ridicată: Datorită compoziƫiei sale elaborate plecȃnd de la un minim de ingrediente, selecƫionate dintre cele mai pure si delicate.

Calmare: Parcerine ȋmpreună cu Apa Termală Avene, calmantă si anti-iritantă catifelează pielea diminuȃnd reactivitatea cutanată, ȋnlăturȃnd orice senzaƫie de disconfort.

 

Indicatii:
Crema rich pentru piele intolerantă este in special recomandată pentru pielea hipersensibilă uscată si iritată: sensibilă (deschisă la culoare, fină, predispusă la roṣeaƫă), sau iritată in urma unor diverse agresiuni (condiƫii climaterice, curăƫare excesivă, cosmetice necorespunzătoare sau iritante ...).

Această cremă foarte pură ṣi delicată la aplicare, ȋi permite pielii să-ṣi regăsească, zi după zi, confortul unei pieli echilibrate.

 

Mod de utilizare:
Curăƫaƫi faƫa ṣi gȃtul cu Loƫiunea de curăƫare pentru Piele Intolerantă

Aplicaƫi crema dimineaƫa ṣi seara. Apăsaƫi pe tub pentru a obƫine doza necesară. După utilizare, ȋndepărtaƫi excesul de produs ṣi inchideƫi.

 

Prezentare:
Flacon de 50 ml

Adaugă comentariu