Comenzi la:

0745.579.598 0233.722.222

Neurovert , 30cp

Sun Wave Pharma

Producător:


Sun Wave Pharma

120,00 Lei
Prețul include
TVA
Cost transport
POŞTA ROMÂNĂ:
13 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Neurovert , 30cp
Livrări rapide oriunde pe teritoriul României prin

DPD Curier

Plata comenzii la livrarea coletului

Ramburs

Plata comenzii cu cardul de debit sau credit

Visa & Mastercard

Capsulele Neurovert sunt recomandate persoanelor care au probleme in ceea ce priveste capacitatea de concentrare, memorare si atentie, cauzate de stari de oboseala si extenuare fizica sau psihica. Neurovert pastile de memorie este un supliment natural alcatuit din ingrediente 100% naturale care are o actiune eficienta de mentinere a functiei cerebrale si de imbunatatire a performantelor intelectuale. 
Datorita extractului din frunze de Ginkgo biloba pe care il contin, capsulele Neurovert contribuie la mentinerea unei bune circulatii a sangelui, atat la nivel central, cat si la nivel periferic. 
Frunzele arborelui Ginkgo biloba sunt renumite pentru proprietatile lor terapeutice si in medicina traditionala, fiind folosite de mii de ani pentru tratarea tulburarilor circulatorii si pentru imbunatatirea activitatii memoriei. In plus, pentru ca sunt bogate in antioxidanti, frunzele de Ginkgo biloba distrug radicalii liberi care pot modifica ADN-ul si contribuie la imbatranirea organismului. 

Neurovert pastile de memorie contine si alte substante active precum lecitina din soia, extractul de salvie sau uleiul de floarea soarelui, ingrediente care sporesc actiunea acestui supliment asupra sustinerii memoriei si a activitatii cerebrale. Citicolina din pastile de memorie stimuleaza biosinteza fosfolipidelor structurale in membranele neuronale si contribuie la mentinerea atentiei si a memoriei.

Pastile de memorie 
Reducerea oboselii si a extenuarii fizice si psihice;
Contribuie la mentinerea circulatiei normale a sangelui la nivel central si periferic;
Ajuta la mentinerea functiei cerebrale.

Mod de administrare:
Oral – 1 capsula pe zi. Capsula se inghite intreaga, cu un pahar cu apa, dupa masa.

Compoziție:
Cantitate per capsula:
Citicolina 200 mg
Acid alfa lipoic 100 mg
Extract de Bacopa monnieri 50 mg
Fosfatidilserina 50 mg
Extract de Ginkgo biloba 40 mg
Extract de Salvia officinalis 30 mg

Ingrediente: 
Ulei de floarea-soarelui (emulsifiant), capsula (gelatina,glicerina, oxid negru de fier, oxid rosu de fier, oxid galben de fier), citicolina de sodiu, acid alfa lipoic, fosfatidilserina 70%, lecitina din soia (emulsifiant), extract 20:1 de Bacopa monnieri, extract de Ginkgo biloba cu min. 24% ginkgoflavonoglicozide si 6% lactone terpenice, extract de salvie (Salvia officinalis) cu 10% polifenoli, ceara de albine (agent de ingrosare).

Mod de prezentare:
30 capsule

Adaugă comentariu